Categorii
Comunicate de presă

Primarul Dorin Nistor se consultă cu cetățenii cu privire la parcări și spații de staționare pe raza Sebeșului

 • Primarul Dorin Nistor se consultă cu cetățenii cu privire la parcări și spații de staționare pe raza SebeșuluiParcările neregulamentare în zona spitalului municipal care împiedică accesul ambulanțelor, automobilele staționate pe spații verzi, blocarea căilor pe acces pe bulevardele principale sunt câteva teme abordate de Poliția Locală Sebeș, care s-a văzut nevoită să aplice peste 200 de sancțiuni contravenționale din care amenzile au depășit 10.900 lei pentru încălcarea normelor privind oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe domeniul public, de la începutul anului 2019.

  Primarul Dorin Nistor accentuează că interesul autorităților nu este acelea de a aplica amenzi, ci mai degrabă de a disciplina conducătorii auto și de a găsi soluții la probleme. În această idee, pe contul de Facebook al primarului Dorin Nistor și al Primăriei Sebeș au fost postate o serie de fotografii, dorindu-se demararea unei campanii de informare și lansarea unor discuții consultative cu cetățenii.

  Municipalitatea Sebeș reamintește conducătorilor auto câteva dintre parcările importante ale orașului:
  – La spitalul municipal pe strada Șureanu și la intersecția acesteia cu strada Teilor, precum și în partea din spate, cu intrare de pe strada Spitalului;
  – În Piața Dacia;
  – Pe strada Lucian Blaga;
  – Lângă restaurantul Turn;
  – La magazinul alimentar Market (fosta Billa);
  – În toate cartierele de blocuri;
  – La Liceul tehnologic de pe strada Dorin Pavel;
  – Pe strada Mihai Viteazu;
  – Pe strada 24 Ianuarie la Școala nr. 2;
  – Lângă Autogară;
  – La fabrica Ciserom;